Adhoc.Support a fogyasztói érdekérvényesítés felé: a 3 megoldás története

A közösségi érdekérvényesítés útján

PanaszkodjunkEgyütt.hu: Egy közösségi panaszmegosztó platform

PanaszkodjaFőnöknek.hu: A világ első nyilvános panaszbejelentő platformja

Adhoc.Support: Innovatív és etikus fogyasztói érdekérvényesítés

A platformok közötti szinergia

Csatlakozz az innovatív érdekérvényesítő közösségünkhöz

A közösségi érdekérvényesítés útján

A WebshopCompany kft. csapatának tagjai, 30 éve foglalkoznak Internettel és webkereskedelemmel és számos közismert márka terméket alkottunk meg ez idő alatt. Annak érdekében, hogy a megszerzett tudással az élvonalban maradjunk, olyan kutatási programokban mélyedtünk el, amelyek az AI és a Big Data technológiákra összpontosítanak. A webkereskedelem és az üzleti kereskedelem számos közös pontjából a fogyasztói panaszkezelés az egyik legfontosabb, melyre kiemelt fókuszt helyeztünk az évek során.

WebshopCompany Kft. Az utunk
Digitális jövő, emberi értékek.  fogyasztói érdekérvényesítő megoldások.

A kereskedelmi panaszkezelés: közös erővel, együtt! 

A kereskedelmi panaszkezelés során a vásárló, sok esetben magára marad panaszával ahol a multi cég képviselői könnyedén elutasítják panaszát, különféle de a fogyasztó hibájára visszavezethető indokokkal. Fontos volt annak felismerése, hogy fogyasztói panaszaink lehet másokkal hasonló, akár teljesen azonos, de ha nem tudunk ezek közös jellegéről már is egyedinek gondolhatjuk a hibát.

A fogyasztói érdekérvényesítés és a reklamációk BIG-DATA szintű kezelése megmutatta azt, hogy a világon számos vásárló küzdhet azonos márka, azonos reklamációjával és élhet meg azonos elutasítást, azzal a képtelen állítással, miszerint a termék hibája az Ő fogyasztói hibájából keletkezett. A hibák összerendezése márkák szerint, megadta a felismerést, hogy a feldolgozott nagyszámú minőségi kifogás együttes kezelése akár a tömeges jelleget vagy a márkára visszavezethető típushibát jelenthet. Elkezdődött a panaszok és minőségi kifogások tömeges kezelése és kiderült: együtt, többen és azonos problémával képesek vagyunk hatni a gyártókra, forgalmazókra és szolgáltatókra is, általában peren kívül. Aki nem egyezik pedig a Bíróságon és más hatósági eljárásokban szembesül az érdekérvényesítő közösség erejével és hatékonyságával.

Felismertük azt, hogy a hagyományos fogyasztói érdekérvényesítő módszerek nem mindig képesek kezelni a modern kereskedelem ilyen jellegű problémáit. Ez vezetett minket arra, hogy három innovatív platformot fejlesszünk ki : elsőként az  Adhoc.Support érdekérvényesítő közösséget majd a PanaszkodjaFőnöknek.hu preventív panaszkezelési megoldást direktben az érintett vállalkozás vezetőjének címzett panasszal és  a PanaszkodjunkEgyütt.hu közösségi panasz felületet, ahol panaszok bemutatása, nyilvános megjelenése és a tapasztalatok megbeszélésével reméljük a fogyasztói jogok érdemi érvényesülését.

PanaszkodjunkEgyütt.hu: Egy közösségi panaszmegosztó platform

A PanaszkodjunkEgyütt.hu egy közösségi panaszmegosztó platform, amely összeköti a hasonló problémákkal küzdő embereket, és célja a megoldatlan fogyasztói panaszok rendezésének megkönnyítése. A platform különböző panaszkategóriákba rendezve megkönnyíti a tagok számára, hogy megtalálják a hasonló problémákkal küzdő társaikat, és kapcsolatba lépjenek azokkal, akik hasonló problémákkal küzdenek.

panaszkodjunkegyutt.hu. Panaszkodj! Oszd meg! Leplezd le!
Azonos panasz és panaszolt: beszéljünk róla! 

A platform arra ösztönzi tagjait, hogy nyilvánosan osszák meg megoldatlan panaszaikat, így a vállalkozásokat felelősségre vonják, és a fogyasztók körében közösségi érzést alakítanak ki. A PanaszkodjunkEgyütt.hu olyan fogyasztók számára készült, akik szeretnének kapcsolatba lépni és megosztani tapasztalataikat másokkal, akik hasonló problémákkal küzdenek, elősegítve a szolidaritást és a közös fellépést.

PanaszkodjaFőnöknek.hu – A világ első preventív panaszkezelési platform megoldása

A PanaszkodjaFőnöknek.hu nyilvános panaszbejelentő platform, a preventív panaszkezelési megoldás,  amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy közvetlenül, díjmentesen nyújtsák be panaszaikat a vállalkozás vezetőinek. Amikor egy üzletbe belépünk általában kedves és segítőkész kereskedővel, munkatársaival találkozunk. Előfordul azonban az is, hogy az eladó, kiszolgáló, az ügyfelekkel foglalkozó személy, kevésbé kedves és barátságos vagy egyáltalán nem együttműködő.  Úgy érezzük nem azt kaptuk amit reméltünk és ezt szeretnénk megosztani a vállalkozás vezetőjével.

Panaszkodunk mert változást remélünk és panaszkodunk mert jobbító szándékunkkal segítjük egymást észrevételeinkkel.  Preventív, hatóság bevonása nélküli vásárlói vélemény kerül beküldésre, amit a főnök kap meg.  Minden vásárlói visszajelzés hasznos szoktuk mondani, de a leghasznosabb, ha félreértések miatt, nem a hatóságokkal kell bírságolásig menő eljárásban küzdeni, egy emberileg gyorsan  és félreértés mentesen rendezhető probléma esetén. A vásárló segít, a vállalkozás fejlődik: mindenki jól jár! Mi pedig hisszük: az ember alapvető jószándéka, itt is érték!

Panaszkodj a főnöknek - a preventív panaszkezelési megoldás
A folyamat teljesen egyszerű: ez a platform az egyedi termék- vagy szolgáltatási panasszal rendelkező fogyasztók számára készült.
Fogyasztói panaszok benyújtása tehát:  ingyenes.
Egyetlen feltételünk: állíts igazat, ne állíts valótlant, mondd el korrektül és röviden, mi a panasz oka.
A regisztráció feltétele: minden felhasználónk elfogadja, hogy ha valótlant állít és ezzel másnak kárt okoz azért felelősséggel tartozik.
Regisztrációt követően, a vásárló a panaszával,  direktben szólítja meg a preventív panaszkezelési megoldásunkat használó cég, vállalkozás vezetője vagy fogyasztói panaszkezelésre  kinevezett szakmai referense.

A platformunkkal szerződő vállalkozás képviselői a részükre címzett megkeresésekre érdemben reagálnak.
Kinek tudunk panaszkodni a főnökénél: azoknál a vállalkozásoknál akik szerződést kötöttek a szolgáltatásunkra
Aki nincs regisztrálva, hogyan panaszkodjunk rá: azokat ajánld a figyelmünkbe, hogy panaszod lenne rá és mi már is megkeressük a céget v. vállalkozást

Vállalkozások számára a PanaszkodjaFőnöknek.hu előfizetéses rendszerben biztosítja a csatlakozást, direkt regisztrációval vagy ajánló rendszerben, különféle weboldalak szolgáltatásainak részeként. Akár te is ajánlást küldhetsz a céggel kapcsolatban kapcsolati elérhetőségünkön.

Adhoc.Support: Innovatív és etikus fogyasztói érdekérvényesítés

A leghatékonyabb fogyasztói érdekérvényesítés az amikor közösségként lépünk fel. Benne van minden amire csak szükségünk lehet a másik fél meggyőzéséhez:  sok azonos panasz, egy termékre vagy szolgáltatásra, akár még egy szolgáltatóra vagy gyártói folyamatra és már is kész a tömeges és azonos érdekérvényesítés. Egyszerű és hatékony: peren kívüli és békés csatorna, csupán a panaszolt cégnek kell nyitott fülekkel hallania bennünket. Pont ezért hoztuk létre az Adhoc.Supportot a  világ első fogyasztói érdekérvényesítésére szakosodott közösségét.

Az Adhoc.Support tehát egy közösségi alapú fogyasztói érdekérvényesítő platform, amely a jelentősebb panaszokkal küzdő fogyasztók, illetve az azonos termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban hasonló problémákkal küzdő vásárlók számára hoztuk létre. Csupán csak képzeld el, hogy nem ráznak le a minőségi kifogásoddal hanem másokkal együtt, erősebb vagy.

Adhoc.Support - érdekérvényesítő közösség. Közös erővel ,együtt! Fogyasztói érdekeink érvényesítése és a tömeges fogyasztói panaszok kezelése
  Közös erővel, együtt! Csatlakozz hozzánk! 

A fejlett mesterséges intelligencia és a Big Data technológiák felhasználásával az Adhoc.Support hatalmas mennyiségű információt képes elemezni, hogy személyre szabott megoldásokat nyújtson a fogyasztóknak. Ebből a célból hoztuk létre az Adhoc.Support közösség csapatával a PanaszkodjaFőnöknek.hu és a PanaszkodjunkEgyütt.hu platformokat.

A platformok közötti szinergia

Az Adhoc.Support, a PanaszkodjaFőnöknek.hu és a PanaszkodjunkEgyütt.hu platformok mind a fogyasztói érdekérvényesítés és a megoldatlan panaszok rendezése érdekében készültek. Az Adhoc.Support közösségi alapú fogyasztói érdekérvényesítő platform, amely lehetővé teszi a fogyasztóknak, hogy közösségi erővel lépjenek fel a problémájuk megoldása érdekében. A PanaszkodjaFőnöknek.hu platform egy nyilvános panaszbejelentő rendszer, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy közvetlenül, díjmentesen nyújtsák be panaszaikat a vállalkozások vezetőinek. A PanaszkodjunkEgyütt.hu platform egy közösségi panaszmegosztó platform, amely arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy nyilvánosan osszák meg a megoldatlan panaszaikat, és így közösséget alakítsanak ki azokkal, akik hasonló problémákkal küzdenek.

Az utunk. A három platform közötti szinergia
Közösségi érdekérvényesítés, a cél elérése érdekében: ne vitázz azzal, akivel nincsen értelme!

Az egyes platformok közötti szinergiák a fogyasztói érdekérvényesítés hatékonyabbá tételére irányulnak. Az Adhoc.Support platform a közösségi erőt használja fel a fogyasztói érdekérvényesítésben, és a fejlett technológiát használja a panaszok hatékonyabb kezelésére. A PanaszkodjaFőnöknek.hu platform lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy közvetlenül és díjmentesen panaszt tegyenek a vállalkozások vezetőinek, és ezáltal gyorsabb és hatékonyabb megoldást érjenek el. A PanaszkodjunkEgyütt.hu platform arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy nyilvánosan osszák meg a problémáikat, és ezzel növeljék azok hatékonyságát és a fogyasztók közötti szolidaritást. Az egyes platformok egymással együttműködve segítik a fogyasztók érdekérvényesítését, és lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan küzdjenek a problémáik megoldásáért.

Csatlakozz az innovatív érdekérvényesítő közösségünkhöz

A fejlődésünk során kifejlesztettük az Adhoc.Supportot, a PanaszkodjunkEgyütt.hu-t és a PanaszkodjaFőnöknek.hu-t , amelyek mindegyike a fogyasztói érdekérvényesítés különböző aspektusait hivatott kezelni. Ezek a platformok nemcsak innovatív technológiákkal adnak lehetőséget a fogyasztók számára, hanem a közös munka révén egy támogató közösséget is létrehoznak.

ComplainTogether - panaszkezelési megoldás
Panaszkezelési megoldás: a közösség ereje

A WebshopCompany Kft. továbbra is elkötelezett a fogyasztói érdekérvényesítés és védelem mellett. E platformok fejlesztésével és tökéletesítésével arra törekszünk, hogy minden fogyasztó hozzáférjen azokhoz az eszközökhöz, amelyekkel megvédheti jogait és felelősségre vonhatja a vállalatokat.

Regisztráció
Panaszbenyújtás

 


Ezt a weboldalt az Adhoc.Support érdekérvényesítő közösség a WebshopCompany Kft-vel közösen üzemelteti és fejleszti.


Támogasd munkánkat, hogy saját és családod jövőjét is biztosítsd! Az Adhoc.Support érdekérvényesítő közössége a fogyasztók jogait védi és segítséget nyújt panaszok kezelésében. Támogatásoddal részese lehetsz egy olyan közösségnek, amely fontosnak tartja a közösségi érdekeket, és aktívan részt vesz az érdekérvényesítésben.

Kéz a "DONATE" feliratra mutat egy aranyérmén.
Támogasd közösségünket

Amikor támogatod munkánkat, nem csak a saját, de a családod jövőjét is biztosítod! Minden 1000Ft a jövő része! Az Adhoc.Support közössége olyan védelmet nyújt a fogyasztóknak, hogy még a szülők sem fognak aggódni a jövőjük miatt! De ne csak a családodért, hanem az egész világért is támogasd az érdekérvényesítést, és légy része egy olyan közösségnek, amelynek célja az igazság megnyerése!


 

WordPress Cookie Bővítmény Real Cookie Banner által